Jelenlegi hely

A póló nyomtatás lépései

A póló nyomtatás lépéseiAz egyedi póló rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek a magánszemélyek és a cégek között egyaránt. Az egyedi céges pólók, a baráti társaságok egyforma ruhadarabjai, de az egyedi személyes pólók is kelendőek. Lássuk, hogy mire kell számítanod, ha egyedi pólót szeretnél magadnak készíttetni.

A póló nyomtatás első lépése a design készítése, beszerzése. Céges póló esetén általában a cég neve, logója szerepel rajta, egyéni póló esetén azonban gyakorlatilag bármilyen lehet. A design elkészítésénél már érdemes előre gondolkodni, és a póló színének függvényében elkészíteni.

A következő lépés, hogy meghatározd, hány pólóra lesz szükséged, milyen méretekben, valamint azt is, hogy egyszeri póló készítési alkalomról van-e szó, vagy rendszeresen fogsz pólót nyomtatni.

Ennek függvényében fogod tudni eldönteni, hogy megéri-e egy nyomtató berendezésre beruházni, vagy inkább póló nyomtató cégre bízd a teendőket. Kis póló mennyiség, egyszeri nyomtatás esetén biztosan a kiszervezett nyomtatás lesz az előnyös. Ha közeli céget bízol meg a póló nyomtatással, akkor mindenképpen érdemes felkeresni őket, néhány minta munkát megtekinteni. Online póló készítés esetén ez már nehezebb, de sokan küldenek minta pólót, ha felveszed velük a kapcsolatot.

Amit sokan megbánnak, hogy a póló anyagán spórolnak. Mivel a mintás pólókat általában sokáig viselik az emberek, így érdemes a legjobb minőséget választani. Ez általában 100% pamutot fog jelenteni.

Ha mindennel megvagy, akkor jöhet maga a nyomtatás, ami után élvezheted az egyéni pólók előnyeit.