Jelenlegi hely

Karikagyűrű választási tippek

Karikagyűrű választási tippekA karikagyűrű sokak számára az egyetlen olyan ékszer, amit mindig viselnek. Emellett a karikagyűrű az összetartozás szimbóluma, így oda kell figyelni a vásárlás előtt, jól meg kell gondolni, hogy melyiket választod.

Előre döntsd el a keretet

Karikagyűrűk, ahogy pl. az eljegyzési gyűrűk is, nagyon széles ár skálán választhatók. Emiatt nagyon könnyű abba a hibába esni, hogy drágább gyűrűt veszel, mint amit megengedhetsz magadnak. Ha előre eldöntöd, hogy mi az az összeg, amit nem fogsz átlépni, könnyebb dolgod lesz.

Szűkítsd le a lehetőségeket

Érdemes minél előbb eldönteni, hogy milyen stílust, fém típust kedveltek, és azok között nézelődni. Rengeteg különböző karikagyűrű közül lehet választani, sok időt lehet megspórolni, ha nem nézed végig minden kereskedőnél a teljes kínálatot minden alkalommal.

Gondolj az életviteledre is

A karikagyűrűt szinte mindenhez viselni fogod valószínűleg. Ez azt jelenti, hogy olyan gyűrűt kell választani, ami ellenáll a mindennapi viszontagságoknak és nem akadályoz a mindennapi tevékenységek elvégzésében. Pl. kézzel végzett fizikai munkánál kemény fémet érdemes választani, és olyat, amely nem rendelkezik kis helyekkel, ahova bemehet a por, kosz.

Egyforma vagy különböző gyűrűk

Karikagyűrűből egy párt fogtok vásárolni, de ez nem jelenti azt, hogy mindenképpen egyforma karikagyűrűket is kell választanotok. Lehetőség van mindkét félnek olyan gyűrűt választania, ami számára legjobban tetszik, akkor is, ha azok nem biztos, hogy tökéletesen összeillenek.