Jelenlegi hely

A harkányi strand bemutatása

A harkányi strand bemutatásaA Harkányi Gyógy- és Strandfürdő parkosított, természetes környezetével, strandterületével, csúszdáival és gyógyfürdő részleggel áll az érdeklődők rendelkezésére.

A gyógyfürdő részleg az, amely híres, köszönhetően a 19. században felfedezett gyógyvíznek. A gyógyvíz nagy mennyiségű ásványi anyagot tartalmaz, ionokban gazdag, nagy mennyiségű oldott karbonyl szulfid és kén található benne. Ezek rendkívül gyorsan felszívódnak, többek között ennek köszönheti népszerűségét a harkányi gyógyvíz. Hatékonyan csökkenti a gyulladást, gyorsítja a sejtek regenerálódását és a gyulladt területek öntisztulását is. A víz gyógyhatása a reumatológiai betegségek gyógyításában is kiemelkedő. 3 gyógymedence várja a gyógyulni vágyókat.

A gyógyfürdő mellett a strandfürdő is vonzza a látogatókat, különösen a nyári, melegebb időszakban. A strandfürdőben májustól-októberig szabadtéri strandmedencék, feszített víztükrű uszoda, gyermekmedence és csúszda várja a látogatókat. A medencék mellett nyáron rendezvények, koncertek és éjszakai fürdőzés is látogathatók.

2016-ban adták át a csúszdaparkot, amely hétféle csúszdával várja a kalandvágyókat.

Népszerűek még a wellness szolgáltatások, a wellness részleg szezontól függetlenül, egész évben kellemes kikapcsolódási lehetőséget nyújt.

Ha Harkányban szeretnél nyaralni, számos hotel közül válogathatsz, vagy segítségedre lesznek az olyan utazási irodák, mint a Harkány Travel.